Post by goldginpathese on Mar 7, 2022 19:12:50 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Heroic Epic: A Choices Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Heroic Epic: A Choices Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code генератор злато ▞▞▞
▞▞▞ Heroic Epic: A Choices Game 2022 version ▞▞▞
герой, иска ми се това да е безкрайно
Прекрасна игра с добър фантастичен сюжет, графика почти средна
Heroic Epic: A Choices Game RPG nlgo
Delight games прави едни от най-добрите текстови приключенски игри
Определено завладяващо четиво. Обичам го
Страхотно четене, но трябва да изчакате преди да продължите.
Страхотно страхотно страхотно страхотно страхотно страхотно
Наслаждавах се, доколкото стигнах преди, не можех да продължа, защото нямах достатъчно късмет
Няма добавки за гледане...не мога да чета повече
Страхотен
Любимата ми безплатна игра.
Епичен
Бих искал да видя част 2 да излезе страхотно четиво
Добра история
Това може да бъде началото на едно много приятно приключение. След като завърших първата глава, ми е любопитно да видя накъде води това.
Страхотно
Много яко...
Страхотни истории
Винаги съм харесвал този тип приключения, от дните на книгите на Livingstone, тази история се разгръща лесно с логичен избор, разнообразните герои, които срещате, взаимодействат много добре. Това е брилянтно и много забавно, опитайте го.
Страхотна история, хареса ми до края. Иска ми се да има повече.
Направих снимка и изтеглих това. не бях разочарован. Надявам се, че има още глави, добавени към тази книга. Остават много пътеки за изграждане на Apon. За тези, чийто апетит за повече... LOAD MAGIUM
Историята е по-трудна, но засега е добра, нямам търпение да я завърша, ако успея да отключа последните няколко глави
Завладяваща история. Конструктивната критика, която не е предназначена да причинява обиди: голяма част от лоша граматика, неправилна пунктуация, непоследователни времена и напрегнати и непълни изречения на всяка отделна страница правят историята много по-малко четлива. (Чудя се дали софтуерът за транскрипция е виновникът.) Ще бъде достоен за 5 звезди след задълбочена редакция.
Още една страхотна книга с разкази.
Няма видеоклип за гледане, за да спечелите точки, за да продължите главите... извадете
Не мога да гледам видеоклиповете за повече късмет 😪 и съм на предпоследната глава, в противен случай страхотната игра ще се промени на 5 звезди, ако/когато това се подреди
Добре. Добре написано
Добре, така че още не съм го прочел, но кога ще го добавите към големия😱 нямам търпение за още ps. Можете ли да започнете да работите върху рейнджър, който обичам
Хареса ми, все пак ще има ли още глави? Например глава 10 и нататък.
Без значение какъв избор правя, не мога да получа най-висок ранг в глава 7. Поправете тази грешка.
Засега е много добре, въпреки някои дребни печатни грешки.
обожавам го
Страхотно фантастично четиво.
Страхотна история. По начина, по който го харесвам. Благодаря
Обичам историята досега. Но как мога да получа достъп до рекламите, за да спечеля късмет?Бих желал, ако Drakas има повече от две глави, но какво ще правиш, ако J.Malak е настроен за кални саблинги, кашляне "не разграничавай огрите" кашлица, все още страхотна игра на история.
Добра история, но става малко объркваща с всички промени в POV. Може да се използват повече интерактивни места.
Обичам го
Heroic Epic: A Choices Game RPG fupi
Забавно и релаксиращо. Напълно препоръчвам.
Интересна история. Изглежда като още едно страхотно издание от Delight Games!
Изключително разказване на истории и можете да изберете в каква посока да се движи историята, харесва ми!
Наслаждавах се на динамиката между героя и антигероя.
STRIKERS 1945 2 classic Arcade foxt
След като прочетох другите ви истории трябваше да намеря още. Наистина започна да ми харесва този (никога не съм бил голям фен на фантастичните истории до сега), но за съжаление гледането на реклами не е достъпно
Първата глава беше много интересна, нямам търпение за повече.
Вземете игра...и книга.
Винаги добро четиво/игра!!!
Страхотна история
Искам да дам на тази игра 2½ звезди. Обикновено харесвам история от Delight Games. Този, не толкова. Може би само аз, но е просто... мех.